Successos

policial

Busquen un sospitós de violar una minusvàlida

La noia va anar a l'hospital de Girona i va explicar que un parent seu la va violar

Els Mossos d'Esquadra busquen des de fa vuit dies Agustín Fajardo Salguero, un expresidiari sospitós d'haver violat una dona de trenta anys que pateix una greu minusvalidesa. La dona va anar al Trueta el 8 de novembre passat per ser assistida després d'haver patit, segons va explicar als metges, una violació amb penetració anal. La víctima va relatar als facultatius que la van atendre que l'agressió s'havia produït mentre ella era al llit i va assenyalar un parent seu, Agustín Fajardo Salguero, com a autor de l'agressió. La noia també els va remarcar que l'oncle feia poc que havia sortit de la presó de Quatre Camins. Com fixa el protocol en aquests casos, els responsables mèdics, van comunicar els fets als Mossos i al jutjat, que van obrir les diligències corresponents i van iniciar la recerca del sospitós de la violació, que fins ahir no hi havia constància que hagués estat localitzat.

El sospitós va ser condemnat l'agost del 1996 per l'Audiència de Barcelona a una pena de més d'onze anys de presó per un delicte de robatori i intimidació i un altre d'homicidi frustrat, en relació amb una fets ocorreguts el 19 de novembre del 1987 en un prostíbul de Palafolls. Dos homes encaputxats i armats amb pistoles van entrar al local i van atracar la clientela. En el decurs de l'atracament hi va haver trets i un cambrer del local va resultar ferit de bala.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.