Successos

dona esquarterada a sant pere pescador

Els primers atacs del belga a la víctima, enregistrats

Els Mossos van descobrir les imatges de l'agressió a la càmera de seguretat de la casa, que s'acaben quan Daniel Imantd treu la llum

El jutjat aixeca el secret de sumari i ara Imandt està disposat a declarar

Les càmeres de seguretat que Daniel Imandt tenia instal·lades a la seva mansió de Sant Pere Pescador s'han convertit en el seu enemic, ja que la matinada del dissabte 25 de setembre van enregistrar un episodi de violència de l'home cap a Sabrina Twerbouss-Twedy, la dona belga que el diumenge 26 va ser trobada esquarterada i repartida en trossos. La gravació de la càmera acaba quan es veu Imandt que desconnecta la llum al quadre general de la porta d'entrada.

Els enregistraments d'aquesta càmera al domicili i d'altres càmeres de bars i restaurants permeten reconstruir els darrers moments que van passar junts Sabrina i Daniel abans que ella acabés cosida a punyalades, esquarterada i repartida en bosses, i fixar l'hora del crim a les primeres hores de la matinada del dissabte 25 de setembre. Les gravacions del domicili de Daniel revelen que el divendres 24 a les 21.37 h ell i Sabrina surten junts de la casa. A les 21.48 h entren al restaurant Bon Punt, on sopen. A les 23.01 h surten del restaurant i pugen al Porsche de Daniel i marxen. A les 23.15 h, la parella entra al bar Ruky. A les 23.40 h entren al restaurant La Muralla i s'asseuen a la terrassa. Ell beu whisky i ella, una copa de vi.

Pocs minuts després de mitjanit, la càmera de la casa d'Imandt els torna a enregistrar quan entren. Es veu que Sabrina va a la cuina, agafa el telèfon sense fils, va cap a l'entrada i el dóna a Daniel. A les 00.40 h la parella discuteix al menjador. Es veu que s'escridassen i que Daniel agredeix físicament Sabrina. A les 00.52 h, Sabrina prova de sortir de la cuina i Daniel li barra el pas amb violència i l'acaba agafant pel braç i arrossegant-la cap a l'habitació principal. Dos minuts després, Sabrina surt de l'habitació i Daniel la persegueix. Es fiquen a la cuina. A les 00.54 h Daniel, darrere la barra americana, manipula els cables d'alimentació i de transmissió d'imatges del gravador. Llavors Sabrina intenta sortir de la cuina i ell li ho impedeix i se'n torna a manipular els cables que remenava abans. La càmera continua gravant fins que es veu Daniel que se'n va a l'entrada i es posa davant del quadre general de la llum. Tot fa pensar que treu la llum i per això la càmera deixa d'enregistrar.

Sabrina no es veu més amb vida. L'endemà al matí, un operari que va a fer una reparació a la piscina veu Imandt, però ningú més. A la una del migdia, Imand torna al restaurant Bon Punt i recull Mohamed Halile, un noi que li feia feines de jardineria, i el porta a casa. Halile treballa al jardí fins cap a les tres de la tarda. Daniel li explica que Sabrina és dins de la casa però que va molt beguda i dorm.

L'endemà, diumenge, Imandt torna al Bon Punt a les 8.45 h del matí i s'hi està molta estona bevent. A les 12.41 h hi arriba Halile i deu minuts després tots dos marxen. Entren al restaurant Ruky Dia, d'on acabaven expulsats perquè el belga molesta els clients. Van a la casa i allà es produeixen els fets que acaben amb el descobriment del crim. Imandt ensenya el cadàver a Halile i aquest surt espantat de la casa i se'n va a denunciar els fets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.