Retencions de 20 quilòmetres a les carreteres catalanes per l'operació tornada

Les entrades a Barcelona van registrar les cues més llargues

No hi va haver cap accident mortal a la xarxa interurbana catalana des de les tres de la tarda de dijous fins ahir, diumenge, al vespre, en aquest cap de setmana llarg degut a la festivitat de l'1 de maig. Si no es van donar canvis d'última hora després de tancar aquesta edició, aquest ha estat el segon cap de setmana de l'any sense víctimes mortals a les carreteres i autopistes catalanes. El primer va ser del 17 al 19 d'abril. L'any passat, en què la festivitat de l'1 de maig va propiciar un pont de quatre dies, hi va haver tres accidents mortals amb quatre víctimes a la xarxa viària interurbana catalana.

Pel que fa a dissabte, no es van registrar incidències de trànsit destacables, excepte pel fet que unes esllavissades van obligar a donar pas alternatiu a la C-28, a l'Alt Àneu, durant prop d'una hora.

En canvi, el retorn d'ahir, diumenge, sí que va originar alguns problemes de trànsit en direcció a Barcelona, que es van concentrar sobretot a l'AP-7, tant en el seu tram nord, a Maçanet de la Selva i a Sant Celoni, com en el sud, a Gelida i a Banyeres del Penedès. En aquest últim punt, la circulació es va complicar especialment ja que es va haver d'inhabilitar temporalment el carril en sentit contrari a l'habitual en el tram Vilafranca-Martorell ja que un conductor, que posteriorment va ser detingut pels Mossos d'Esquadra, va tirar gran part dels cons del carril, fet que va obligar a reconstruir-lo.

2,5 quilòmetres a Girona

A Girona, a l'altura de Figueres, a la C-260 hi va haver 2,5 quilòmetres de circulació lenta en l'enllaç amb la N-II. També es van produir algunes retencions a la C-31 a l'altura de Calonge.

Per altra banda, a Tarragona, a l'N-340, els vehicles que anaven cap a Barcelona van fer embussos de vuit quilòmetres al Vendrell.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.