Successos

dona esquarterada a sant pere pescador

“Ja vaig dir que en Daniel era boig i que l'acabaria matant”

El germà de la víctima afirma que el sospitós d'haver esquarterat la noia esdevenia foll quan bevia i que l'havia colpejada moltes vegades però que la tenia hipnotitzada perquè cometés delictes i intentés estafar els seus pares

Patrick Tverbouss-Twedy, el germà de la dona esquartera a Sant Pere Pescador, va relatar en una declaració voluntària que va fer a la policia belga que des que la seva germana va començar a sortir, fa cap a quatre anys, amb Daniel Imandt, el sospitós del crim, ell ja la va advertir que era un “boig” perillós. Patrick destaca que feia temps que deia que tenia por que Daniel acabaria matant Sabrina i que va intentar “salvar-la” creant un perfil fals a través de les xarxes socials d'internet per veure si ella hi contactava i podia fer-la desistir de la seva relació amb Imant.

Patrick va relatar que coneixia bé el caràcter problemàtic de Daniel Imant, a qui defineix com “el fill d'un proxeneta i d'una prostituta que es va criar en un món de mafiosos, que li ha permès tenir molts diners i moltes propietats arreu”. El germà de la víctima havia treballat de porter en una discoteca on sovint anaven Daniel Imandt i un seu germanastre, que es comportaven de manera agressiva, “sobretot Daniel que era veritablement odiós”. Però Sabrina no va escoltar mai la seva família i va continuar amb Daniel. Sabrina, segons el relat del seu germà, va conèixer Imandt a través del seva parella anterior, Damian, que era col·lega de Daniel Imandt. Patrick afirma que Daniel tenia Sabrina totalment hipnotitzada i manipulada fins al punt que ella va estar a punt de prendre 50.000 euros als seus pares fent servir pretextos falsos. Al darrere d'Imandt, Sabrina va fer autèntiques bestieses, segons el seu germà. Per exemple, quan fa un parell d'anys van denunciar que havien estat víctimes d'un robatori violent del cotxe (un carjacking) a Knokke. Ells van simular que els havien robat un Jaguar, que anava a nom de Sabrina, però les càmeres de seguretat d'un casino van demostrar que s'ho havien inventat. Pel fals robatori, Imandt va ser condemnat a nou mesos de presó i Sabrina, a sis.

A principi d'aquest any, Imandt va anar a la presó per haver estat violent amb Sabrina. Primer, la policia judicial de Brussel·les va haver d'intervenir per rescatar Sabrina que, segons els constava, havia estat segrestada i retinguda per Daniel en una habitació, però que quan la policia hi va arribar, ella els va dir que no estava retinguda per la força. Tot i que tenia blaus a la cara, va assegurar que se'ls havia fet accidentalment treballant al jardí. Al cap de tres dies, la policia de Braine l'Alleud va detenir Imandt després que Sabrina acabés hospitalitzada per unes ferides fetes amb un cop d'ampolla al cap. Per aquest fet, Imandt va estar empresonat des del 23 de gener fins a l'1 de març. El germà de Sabrina explica que quan va anar al dentista a recollir la fórmula dental de Sabrina perquè els forenses poguessin fer les anàlisis d'identificació, el dentista li va dir que li havia hagut d'arreglar les dents més d'una vegada per culpa dels cops que el seu company li ventava.

Patrick es va assabentar que la seva germana havia estat assassinada quan va veure a la premsa que una dona belga havia estat esquarterada a Catalunya i, en veure el nom del detingut, va tenir clar que els seus vaticinis s'havien complert.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.