Successos

DONA ESQUARTERADA A SANT PERE PESCADOR

Roben a la casa del crim, que estava precintada

La comissió judicial va tornar el 9 de novembre a l'habitatge del camí del Joncar de Sant Pere Pescador, on el diumenge 26 de setembre es va trobar el cos esquarterat de Sabrina Tverbouss-Twerdy per recollir llibres i material audiovisual que es considerava d'interès per a la investigació del crim. La casa havia estat precintada després del crim. Es van trobar amb la sorpresa que un dels precintes, el de la porta del garatge, estava trencat i que una de les finestres estava totalment oberta. I un cop a dins, van descobrir que a l'habitació de Daniel Imandt, el detingut pel crim, havia desaparegut la televisió de pantalla plana. Els Mossos han obert diligències per robatori. I van recollir les claus del Porsche, que era a la casa per evitar que el robessin.

La comissió es va endur alguns llibres, entre els quals un volum de l'enciclopèdia Larousse que incloïa explicacions sobre mecanismes quirúrgics i mètodes de sutura, que se sospita que Imandt hauria consultat abans de posar-se a esquarterar el cos. El jutge ha citat Imandt, que fins ara no ha volgut donar la seva explicació dels fets, pel 16 de desembre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.