La Policia Local de la Llagosta deté tres persones acusades de segrest

La Policia Local de la Llagosta va detenir dijous tres individus que poc abans havien robat i retingut al seu domicili un veí de la localitat d'origen senegalès. Els tres, dos homes de 27 i 22 anys, i una dona, de 22, van ingressar a presó per ordre del jutge.

Els fets van passar dijous a les onze de la nit. La víctima es va presentar en la prefectura de la Policia Local després de fugir del seu domicili saltant des d'una finestra d'un primer pis. En comparèixer davant dels agents, estava emmanillat amb brides de plàstic i tenia cinta adhesiva al coll amb la qual l'havien emmordassat.

L'home va donar la descripció dels autors, que van ser detinguts poc després a la cruïlla del carrer de Sant Pau amb l'avinguda del Turó. Els agents els van intervenir una pistola simulada i diferents materials sostrets al domicili de la víctima. Segons la Policia Local, el mòbil dels fets és el robatori. Dos dels detinguts estan en situació irregular al nostre país.

D'altra banda, la matinada de dissabte, la Policia Local va detenir dos homes de la nostra població quan intentaven robar en un bar situat al carrer del Progrés. A tres quarts de cinc de la matinada, un veí va alertar de la presència de dos joves que intentaven forçar la persiana d'un bar. Una dotació policial els va sorprendre i els va detenir quan intentaven fugir a peu. Els detinguts són dos veïns de la Llagosta de 30 i 34 anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.