Desarticulen al Vallès part d'una banda dedicada al tràfic d'haixix a gran escala

La Policía Nacional ha desarticulat part d'una xarxa assentada al Vallès Occidental que es dedica al tràfic d'haixix a gran escala. L'operació, que continua oberta, ha permès fins ara la detenció del líder i de dos membres de la banda, tots tres d'origen magrebí. Els agents els han intervingut 137 quilos d'haixix, 8.000 euros en efectiu i quatre vehicles.

Les investigacions contra aquesta banda van començar el desembre, quan la Brigada de Policia Judicial de Sabadell va tenir coneixement de l'existència del grup, que operava des d'un domicili de Barberà del Vallès. Les investigacions posteriors van determinar que els detinguts adquirien al Marroc l'haixix i després el distribuïen a Catalunya, a diferents punts de l'Estat i a països com Holanda.

Els tres detinguts, que ja han ingressat a la presó, actuaven amb tot tipus de precaucions. Feien contravigilàncies, utilitzaven diversos telèfons i canviaven constament de vehicles. El grau de precaució era tan alt que quan falsificaven les plaques dels cotxes usaven el número d'identificació de vehicles del mateix model. Així podien utilitzar-los sense aixecar sospites, ja que el propietari real del vehicle el tenia al seu poder.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.