Successos

L'espluga de francolí

Presó per a l'acusat d'un intent de segrest

Una menor va denunciar que el detingut la volia fer pujar en una furgoneta

Els Mossos d'Esquadra van detenir l'11 de novembre un veí de Solivella que ja ha ingressat en presó provisional comunicada i sense fiança per haver intentat segrestar una menor a l'Espluga de Francolí. Els presumptes fets es remunten al 27 d'octubre, quan l'acusat va baixar d'una furgoneta de color gris, va agafar la jove per la jaqueta, la va arrossegar fins al vehicle i li va ordenar que hi pugés. En aquell moment, però, l'imputat es va ajupir a recollir un cigarro que li va caure el terra i la denunciant va aprofitar aquesta acció per fugir corrents. Durant la investigació, a més, la noia va reconèixer l'individu a través de diverses fotografies –el sospitós té 38 anys, fa 1,78 metres d'alçada, porta els cabells molt curts i té una cicatriu bastant visible a la cara.

L'home, així mateix, va ser assenyalat en una segona ronda fotogràfica efectuada a un altre menor de l'Espluga que també s'hi va topar. En aquesta ocasió, el succés va tenir lloc el 4 de novembre, quan l'arrestat es va intentar guanyar la confiança del nen dient-li que si volia una videoconsola pugés al vehicle. El menor, però, també es va atemorir i va marxar ràpidament. Amb relació a aquest darrer episodi, la jutgessa de Valls que instrueix el cas considera que els fets no es poden qualificar de delicte de detenció il·legal en grau de temptativa, si bé evidencien un clar modus operandi del processat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.