Successos

tribunals

Declarats culpables els acusats d'un doble crim

El veredicte es va retardar perquè els Mossos van traslladar per error a la presó de Brians 2 un dels dos detinguts per l'assassinat d'una parella a Alcanar

Un tribunal popular va declarar ahir per unanimitat David Almagro i Rubén Sánchez culpables de la mort de l'amo d'un concessionari de vehicles, Felipe Barrio, i la seva companya sentimental, Stela Afodoraie, el 4 de desembre del 2008. En la lectura del veredicte, els membres del jurat van considerar provat que les víctimes van ser asfixiades i que, en el moment dels fets, els detinguts “estaven en plenes facultats mentals”. Es va desestimar, en canvi, que haguessin acordat prèviament “actuar amb tanta violència i posar fi a la vida de la parella”. Després de conèixer la resolució, la fiscal va detallar que mantenia les seves conclusions finals, en què va demanar 54 anys de presó per a Sánchez i 50 per a Almagro per dos delictes d'assassinat, robatori amb violència i intimidació, violació de domicili, i dos delictes de detenció il·legal. El ministeri públic, que inicialment sol·licitava 55 anys, va rebaixar un any la pena a Sánchez perquè no duia arma de foc i, en el cas d'Almagro, a aquest atenuant hi va sumar el d'haver confessat on era el material robat i no haver sigut l'autor directe dels crims. Per la seva banda, les defenses van exigir la imposició de les penes mínimes de cada delicte per als seus clients: a Almagro 43 anys, i a Sánchez, 41.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.