Successos

successos

Es cremen tres cases a Ger i set persones resulten intoxicades

Els intoxicats van ser hospitalitzats però ahir mateix ja els van donar l'alta

Un incendi declarat ahir a la matinada va calcinar totalment una casa i en va afectar dues més a la urbanització la Pleta de Saga, a Ger de Cerdanya. De resultes de l'incendi, set persones van haver de ser hospitalitzades perquè tenien diversos graus d'intoxicació per inhalació de fum. Ahir al matí, segons el centre sanitari, totes ja havien estat donades d'alta. Es tractava de cinc adults (tres dones, de 59, 55 i 38 anys; i dos homes, de 66 i 37 anys) i de dos menors (dos germans, de 5 i 1 any). Un cop rebuda l'alta mèdica, aquestes persones van ser trasllades a un hotel de la localitat.

A causa de l'incendi es van destruir totalment una casa de fusta de tres plantes, dues cases aparellades a aquesta, a banda i banda, i també va quedar afectada pel foc una quarta part de les teulades. Les cases estan ubicades al carrer Teulades.

Els bombers hi van treballar fins a les 06.47 h de la matinada, que va ser quan l'incendi va ser extingit totalment. L'avís es va rebre a les 01.39 h i, immediatament s'hi van desplaçar 13 dotacions. Com a conseqüència del foc, s'ha esfondrat la teulada de la casa que s'ha cremat totalment.

La policia judicial s'ha posat a disposició d'investigar les causes de l'incendi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.