Successos

successos

Maten al Segrià un avi que collia olives

Tot indica que el van matar a cops de pedra

Els familiars que l'ajudaven havien marxat al molí

Els Mossos investiguen el cas d'un home de 84 anys que va ser assassinat diumenge mentre collia olives de la seva finca agrícola, a la zona de Cases Noves de Massalcoreig (Segrià).

Pel que ha transcendit, Esteve Muret, que viu a Torrent de Cinca (Baix Cinca) va anar aquell matí a la finca agrícola a collir olives amb la seva filla i el seu gendre. El crim s'hauria produït quan l'home acabava de fer la recol·lecció i el seu gendre havia marxat al molí de la població, per portar-hi les olives. La filla de la víctima també hauria abandonat l'explotació. Pel que publicava ahir el diari Segre, Muret va entrar al magatzem de la finca i es va asseure en una cadira per triar les olives. Quan el gendre va tornar del molí, no el va trobar. El va trucar diverses vegades al mòbil però no contestava. Es va iniciar aleshores una intensa recerca, que va acabar amb la descoberta del cadàver, dins d'una arqueta de reg, a prop del magatzem.

La víctima presentava diversos cops al cap. A prop seu hi havia una pedra que podria haver estat l'arma homicida.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.