Successos

Persianes abaixades al bar i al banc que van ser escenaris dels crims

L'oficina de la CAM tenia el cartell de “tancat per motius de força major” i el restaurant La Cuina de l'Anna està condicionant el local per poder obrir demà

El bar La Cuina de l'Anna de la Canya i l'oficina de la CAM del carrer Mulleres d'Olot tenien ahir les persianes abaixades, tot i que ja no hi havia cap precinte policial que delimités els escenaris dels crims. A la sucursal bancària ahir un cartell avisava que “per motius de força major” l'entitat no obrirà fins al dilluns. Al terra, tres espelmes recordaven les víctimes del tiroteig. Els treballadors de la CAM a Girona van fer ahir una manifestació silenciosa davant de la central de la ciutat, a la qual hi va assistir el màxim responsable de l'entitat, Gabriel Sagristà, que va voler remarcar que el paleta que ha assassinat dos empleats a Olot no tenia cap deute especial amb la CAM, a banda de la targeta de crèdit.

A La Cuina de l'Anna, les persianes ahir també eren abaixades, mentre que a dins hi treballaven els operaris i els pintors per poder netejar i condicionar el local després del tiroteig de dimecres. Els responsables del local confien que demà el restaurant torni a obrir les portes. El local, molt popular, té el nom de l'Anna, per la seva mestressa i cuinera, Anna Mayà, que és la germana de Xicu Mayà, l'amo del restaurant Can Planas de la Vall de Bianya, que va ser assassinat el 1998 per dos nois que hi van entrar de nit amb la intenció de robar. El local està situat a la cruïlla de la Canya, on hi ha les bifurcacions per anar cap a Olot, a Sant Joan les Fonts o a la Vall de Bianya i a tocar mateix del bloc de pisos que estava construint Construccions Tubert i on cada dia anava a treballar Pere Puig. Ell, però, no anava mai al bar a esmorzar amb els seus patrons.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.