Successos

El belga esquarterador confessa i entrega el Porsche i els estalvis

Daniel Pierre Imandt, el belga que a final de setembre va ser detingut acusat d'haver matat i esquarterat la seva ex-xicota a Sant Pere Pescador, va confessar ahir el seu crim. A més, ha ofert a la família de la víctima, Sabrina Tverbouss-Twerdy, 18.000 euros i el cotxe, un Porche Cayman, per la indemnització per compensar la mort de la dona. Davant del jutge, Pierre va reconèixer que Sabrina va arribar a Sant Pere a buscar la seva roba perquè havien trencat la seva relació sentimental. Que el dia del crim, tots dos van estar bevent vi, martini, whisky, cervesa, conyac i brandi tot el dia. A més, l'acusat va reconèixer que ja feia quatre o cinc dies que estava bevent alcohol combinat amb medicació. Que la nit del crim, ell va trucar per telèfon a la seva xicota que és a Bèlgica, i Sabrina “es va posar nerviosa i va tenir una crisi tirant gots a terra i agafant un ganivet”, assegura Pierre. En veure que ella el volia matar, l'acusat, per defensar-se, va agafar un altre ganivet i va donar “cops amb el ganivet” contra la víctima sense intenció de matar-la. Un cop la va colpejar, ell se'n va anar a dormir sense pensar que fos morta. A l'endemà, diu, li va entrar el “pànic” en adonar-se el que havia fet. Després d'haver-se passat el dia bevent, el belga confessa que “en un moment de bogeria” i sota els efectes de l'alcohol i la medicació la va esquarterar. L'acusat afirma al jutge que mai no havia llegit com esquarterar una persona.

Pel que fa a la intervenció del jardiner Mohamed Halile, Pierre assegura que li va ensenyar el cadàver per “treure's el pes del damunt pel que havia fet”. Que mai no li havia fet tocar les bosses ni li havia ofert diners per desfer-se del cadàver.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.