Successos

Roben un cadell de pastor alemany d'una casa de Puigpelat

L'animal, que té sis setmanes i presenta una banda de pèl de color negre i beix a la part del coll, va desaparèixer mentre era al pati amb tres gossos més de la família

Una veïna de Puigpelat, ha denunciat als Mossos d'Esquadra el robatori d'un gos de sis setmanes, de raça pastor alemany. Els fets haurien passat el diumenge, dia 19 de desembre, mentre els amos de l'animal eren dintre de la casa i el cadell, juntament amb tres gossos més eren al jardí. La família, propietària del ca va sentir les rodes d'un vehicle com relliscaven damunt la grava del camí proper a la casa i, poc després, quan van sortir a l'exterior, van comprovar que el cadell, un mascle amb una banda de pèl negre i beix al coll, havia desaparegut. Al pati, només hi van localitzar un altre cadell femella de la mateixa camada que el gos robat i dos gossos més que ja convivien amb la família.

Els afectats pel robatori alerten que durant aquests dies es poden produir més robatoris d'aquestes característiques per convertir els animals de companyia en regals de Nadal. Els propietaris del gos, creuen que la gent s'hauria de conscienciar de la necessitat de no tractar els animals com a objectes i acudir a les gosseres on es poden adoptar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.