Successos

robatoris a dojo

Entren en una escola de Sant Feliu i fan destrosses

Els brètols van simular estructures artístiques amb unes cinquanta cadires

Uns desconeguts es van dedicar ahir a la matinada a desmuntar una aula, provocar alguna destrossa i formar “expressions artístiques” a l'escola l'Ardenya de Sant Feliu de Guíxols. La sorpresa se la van trobar els responsables de l'escola a l'endemà al matí, quan es van adonar que algú havia entrat per la part del davant i que havien forçat una finestra d'una de les classes. Dins, els brètols van tirar per terra material escolar dels alumnes i van enganxar tubs de cola a la pissarra. Però el més sorprenent va ser que els desconeguts van muntar una sèrie d'estructures amb una cinquantena de cadires de l'Ajuntament que es guardaven al centre. Els brètols van pujar les cadires al cim dels arbres com si es tractés de decoració de Nadal. Així mateix, a la taulada també hi van fer una estructura al cim de les plaques solars. Dins de l'aula, van apilonar les cadires de fusta i a sobre hi van coronar una bola del món. A més, els desconeguts van buidar l'aigua del sistema de calefacció del centre i van robar el programador de l'aire condicionat. A part d'això, els assaltants no es van endur ni diners, ni els ordinadors. Aquesta és la quarta vegada que entren a robar o a fer-hi destrosses al centre, i això que fa només un any que es va inaugurar.

Tres detencions

Per altra banda, els Mossos d'Esquadra van detenir tres homes veïns de Badalona, d'entre 27 i 40 anys, per haver robat tres palets d'un camió amb 174 caixes que contenien un total de 17.000 bolquers de nadó. El valor dels bolquers és d'uns 2.500 euros.

Els fets es van produir la matinada de dimecres passat a la localitat de Biure d'Empordà. Els Mossos van interceptar la furgoneta fugitiva a Pont de Molins, que inicialment feia cas omís de les indicacions dels agents. Un cop van poder aturar la furgoneta, dos dels homes van sortir corrents del vehicle menys el conductor, que no va tenir temps i va ser detingut pels Mossos. Després de buscar tots dos fugitius per la zona, els Mossos van trobar-ne un amagat sota d'uns matolls i l'altre, entre unes màquines excavadores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.