Successos

Ingressa a presó un veí de Figueres que duia droga dins el cos

Els Mossos d'Esquadra van detenir la matinada de dilluns tres homes d'entre 28 i 53 anys per tràfic de drogues. Els agents van trobar a l'interior del cotxe en què es desplaçaven 38 càpsules de droga, suposadament haixix, i posteriorment un d'ells, veí de Figueres i de nom Abderrahim, de 53 anys, va confessar que duia 42 càpsules més al cos, amb un pes de 473,20 grams. L'home va ingressar a presó per ordre judicial.

Els fets van tenir lloc durant un control de seguretat ciutadana a la carretera C-17, a la localitat de Seva (Osona). Els Mossos van localitzar a sota d'un seient una bossa que contenia 38 càpsules de droga, suposadament haixix, amb un pes de 400 grams, i van procedir a la detenció de tots tres, que van ser traslladats a la comissaria de Vic. El que portava les càpsules al cos les va expulsar mentre estava engarjolat.

Un altre detingut es veí d'Olot, de nom Kasem, i té 31 anys, mentre que l'altre, de nom Abdellah, té 28 anys i és veí de les Masies de Voltregà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.