Successos

JUDICIAL

Absolt el noi jutjat pel tiroteig d'Aiguaviva

L'Audiència de Girona ha absolt Kandoussi El Fallah, el veí de la vall d'en Bas jutjat pel tiroteig del 17 de febrer del 2005 al mas Amat d'Aiguaviva que va acabar amb un dels inquilins ferit de bala. El tribunal considera provat que el dia dels fets quatre homes van anar al domicili de la família Abdelmaki amb la intenció d'arrabassar-los una pila de droga que no tenien, i que van disparar cinc trets amb una mateixa arma, un dels quals va tocar Abdelkarim Abdelmaki, el fill, que va haver d'estar hospitalitzar dotze dies. La sentencia remarca, però, que no s'ha pogut provar que cap dels assaltants fos Kandoussi El Fallah. El tribunal ha tingut en compte els arguments de la defensa, exercida per Benet Salellas, i del mateix acusat, que va assegurar que era al Marroc el dia del tiroteig.

La prova clau per a l'absolució ha estat el passaport marroquí de Kandoussi, on consta segellada l'entrada al Marroc a través de Beni Enzar, al costat de Melilla, el 17 de febrer del 2005 i la sortida el 27 del mateix mes. Aquest passaport va estar a disposició del jutjat a partir del 21 de juliol i ningú va qüestionar que no tingués validesa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.