Successos

Sis persones moren en quatre accidents de trànsit a Catalunya

Dues dones moren atropellades a les comarques de Lleida

Els altres dos accidents mortals han passat a Sils i a Cabrera de Mar, on ha mort la filla dels actors Toni Cantó i Eva Cobo

Sis persones han perdut la vida en quatre accidents de trànsit ocorreguts en les últimes hores a Catalunya, en dos atropellaments i dos xocs frontals, segons les dades facilitades pels Mossos d'Esquadra i la policia local.

Al voltant de les 18,30 hores d'ahir, els serveis d'emergència van rebre l'avís d'un atropellament ocorregut a la localitat d'Almenar (Segrià), en concret al quilòmetre 22 de la carretera N-230.

L'atropellament va ocórrer al nucli urbà de la localitat quan una dona de 89 anys i veïna d'Almenar, va quedar ferida de gravetat en ser atropellada per un turisme.

La dona va ser traslladada a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida, on va morir hores més tard.

Els Mossos d'Esquadra estan investigant si el conductor del turisme disposa o no de carnet de conduir, ja que es tracta d'una persona estrangera i aquest extrem no ha pogut ser aclarit fins ara.

No obstant això, sí que la policia ha comprovat que el conductor no disposava de la corresponent assegurança d'automòbil.

El segon atropellament va ocórrer també a les comarques de Lleida, a la localitat de Tàrrega (Urgell), on una dona d'avançada edat va morir després de ser atropellada per una retroexcavadora al centre de la localitat al voltant de les set del vespre d'ahir, segons les dades facilitades per fonts de la Guàrdia Urbana d'aquesta localitat.

Els altres dos accidents mortals ocorreguts aquesta matinada a Catalunya tenen en comú que han estat dos xocs frontals, en concret entre dos turismes amb un camió i una furgoneta, respectivament.

Passades les quatre de la matinada a Sils (Selva), al quilòmetre 697 de l'N-II, s'ha registrat la primera col·lisió frontal entre un camió i un turisme, tots dos amb matrícula espanyola.

Com a conseqüència d'aquest accident han mort els dos ocupants del turisme, un jove de 22 anys, i un altre home la identificació del qual no s'ha donat a conèixer, els dos veïns de la localitat de Vidreres (Selva).

El segon xoc frontal ha ocorregut a Cabrera de Mar (Maresme), abans de les cinc de la matinada al punt quilomètric 100,2 de la carretera C-32.

En aquest cas, els vehicles implicats en la segona col·lisió frontal han estat una furgoneta i un turisme, tots dos amb matrícula espanyola.

A conseqüència del xoc han mort els dos ocupants del turisme, una jove de 18 anys, filla dels actors Toni Cantó i Eva Cobo, i un noi de 20 anys i veí de Barcelona.

A més, el conductor de la furgoneta, un home de 41 anys, ha quedat ferit de gravetat, per la qual cosa l'han traslladat a l'hospital Can Ruti de Badalona (Barcelonès), on ha quedat detingut per un delicte contra la seguretat del trànsit, en negar-se a sotmetre's a la prova d'alcoholèmia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.