Successos

trànsit

Quatre morts, a Sils i Cabrera

Dos nois de Vidreres que anaven en un cotxe van morir en un xoc contra un camió a la N-II a Sils

El conductor de la furgoneta, causant del xoc mortal a Cabrera, anava begut

Quatre joves van morir ahir a la matinada en dos accidents de trànsit ocorreguts a Sils i a Cabrera (Maresme).

L'accident de Sils, que va costar la vida a dos nois veïns de Vidreres, va passar un xic abans de tres quarts de cinc de la matinada, al quilòmetre 697 de la carretera N-II. El cotxe en què anaven els dos nois de Vidreres, Rafael Garrido Becerra i José Eduardo Guerrero Mora, va tenir un xoc frontal i lateral amb un camió. Els dos ocupants del turisme van morir al mateix lloc de l'accident.

Al cap d'uns minuts, a Cabrera, al Maresme, hi va haver un altre xoc mortal. Una furgoneta i un turisme van xocar frontalment a la carretera C-32, al quilòmetre 100,2 de l'autopista del Maresme. Segons els primers indicis, la furgoneta es va incorporar a l'autopista en sentit contrari, la qual cosa va provocar el xoc. Els dos ocupants del turisme, un noi de 20 anys i una noia de 18, van morir per la trompada. La noia, Carlota Cantó Cobo, era la filla dels actors Toni Cantó i Eva Cobo. El seu acompanyant era un noi de Barcelona.

El conductor de la furgoneta, un home de 41 anys, va tenir alguna fractura i es va negar a sotmetre's a la prova de l'alcoholèmia quan els agents dels Mossos d'Esquadra li ho van exigir, però com que els agents li van detectar símptomes d'embriaguesa a simple vista, li van comunicar que se'l detindria formalment per un delicte contra la seguretat del trànsit i el van traslladar a l'hospital de Can Ruti de Badalona, on va quedar ingressat.

Ancianes atropellades

A les comarques lleidatanes, el divendres a la tarda van morir atropellades dues dones grans quan travessaven per passos de vianants. Un dels accidents va passar a Tàrrega i l'altre, a Almenar. L'accident de Tàrrega, segons el diari Segre, va passar a les 18.30 hores. Maria Cera Súria, de 70 anys, de Vilagrassa, sortia de la perruqueria i en travessar un pas de vianants, una retroexcavadora li va donar un fort cop que la va fer caure a la vorera

Al cap de mitja hora, va tenir lloc el segon atropellament mortal, aquesta vegada a Almenar. Vicenta Balagueró, de 89 anys, sortia del tanatori quan un cotxe la va envestir en creuar un pas de vianants de davant de la gasolinera. La dona va resultar ferida molt greument i va haver de ser traslladada en ambulància a l'Arnau de Vilanova, on va morir al cap de poc.

En menys de 12 hores, sis persones van morir a causa dels accidents de trànsit. A aquest tràgic resultat entre divendres i dissabte, s'hi ha d'afegir la mort d'una noia d'Amer de 21 anys, Eva Serrallonga, que va tenir un accident el dijous al vespre quan tornava de treballar. Va morir a causa d'un xoc frontal amb un altre cotxe a la carretera C-63, en el terme municipal d'Amer. Eva Serrallonga es va ferir molt greument, va ser traslladada a l'hospital Josep Trueta però no va ser possible salvar-li la vida.

Camió bolcat

Ahir al matí hi va haver un altre accident que tot i que només va ferir greument un camioner, va obligar a activar el pla d'alerta del Transcat i va causar incidències en el trànsit. Va passar a la carretera C-245 a Sant Boi de Llobregat, quan un camió que portava gasoil va bolcar i es va produir una fuita a la cisterna que en va vessar entre 1.000 i 1500 litres. Vuit dotacions dels bombers hi van treballar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.