Successos

crims d'olot

Primer examen psicològic a Pere Puig

El van avaluar al gener i tenen previst tornar-ho a fer a mitjan febrer

Un grup de psicòlegs forenses de Girona ja ha fet el primer examen a Pere Puig Puntí, el veí d'en Bas que al desembre va assassinar quatre persones a Olot. Els especialistes de l'Institut de Medicina Legal de Girona van estar al capdavant d'aquesta avaluació, que es va dur a terme a mitjan gener. Ara els forenses tenen previst tornar a examinar Puig aquest mes de febrer. Tot plegat servirà per fer un informe per conèixer l'estat mental de Puig i intentar esbrinar què el va portar a cometre el quàdruple assassinat dels constructors Joan Tubert i Àngel Tubert, i els treballadors de la CAM, Anna Puig i Rafael Turró. De moment no està previst que els seus familiars també siguin sotmesos a anàlisis psicològiques.

Per altra banda, l'Audiència encara no s'ha pronunciat sobre l'escrit de l'advocada de Puig, Núria Masó, que demana que es desbloquegin 30.000 euros d'un compte del BBVA, perquè no són de l'acusat, sinó del seu pare.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.