Un home mata a ganivetades l'exmarit de la seva parella a Castellvell i el Vilar

La dona i la víctima continuaven convivint tot i haver-se separat

El crim es va produir de matinada en un domicili de l'antiga colònia tèxtil de Can Serra, a Castellbell i el Vilar. L'homicida, de 30 anys i veí de Manresa, va mantenir una forta discussió amb l'exmarit de la seva companya sentimental, que va presenciar l'agressió. De fet, la dona i la víctima –ambdós d'origen eslovac– continuaven vivint junts, tot i haver trencat la seva relació.

La baralla es va anar tornant cada cop més violenta i, finalment, l'agressor va agafar un ganivet i va apunyalar l'exmarit de la seva parella. Els Mossos i la policia local de Sant Vicenç de Castellet es van desplaçar al domicili, on van detenir l'homicida. L'home va ser traslladat a l'hospital perquè s'havia autolesionat donant-se cops.

Presó provisional

D'altra banda, el jutjat de guàrdia de Terrassa va ordenar ahir l'ingrés a la presó de l'home d'origen dominicà acusat d'haver-ne mort un altre a ganivetades durant una baralla. Els Mossos van detenir dilluns a Terrassa un altre home que hauria participat en la batussa, també dominicà. La policia catalana també va arrestar ahir el jove de 29 anys que dijous passat suposadament va matar a ganivetades un home a Figueres. Els Mossos creuen que el crim es va produir per un conflicte relacionat amb el tràfic de drogues.

Troben el cadàver d'una dona en un hort de Rubí

Els Mossos estan investigant la mort d'una dona que va ser localitzada sense vida ahir a la tarda en una zona d'horts de Rubí (Vallès Occidental). La policia catalana va rebre una trucada pels volts de les tres de la tarda, que els alertava de la troballa del cadàver en un hort situat al costat de la carretera C-1413. Es desconeixen les circumstàncies de la mort de la víctima, ja que l'oficina del portaveu dels Mossos no va voler donar cap més detall sobre el cas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.