Successos

crims

L'esquarterador és seductor, fred, egocèntric i aprofitat

L'avaluació feta pels forenses psiquiatres a Daniel Imandt, que va matar i esquarterar l'ex-xicota, revelen que el belga no té remordiments i es mostra indiferent

L'advocada de l'Estat compareix com a acusació particular

Daniel Imandt, el belga que va confessar que havia mort i esquarterat la seva ex-xicota Sabrina Tverbouss-Twerdy a Sant Pere Pescador, no és boig, no té cap patologia mental alienant ni tampoc cap retard psíquic, però té trets d'una personalitat psicopàtica. És la conclusió dels metges forenses Narcís Bardalet i Itziar Idiàquez, que han fet l'avaluació psiquiàtrica de l'homicida.

L'anàlisi de la personalitat d'Imandt que han fet els forenses apunta que manifesta fredor afectiva, una capacitat seductora important, encant superficial, egocentrisme, una elevada autoestima, s'aprofita de les relacions interpersonals, mostra indiferència per la situació que viu per culpa del crim, no té remordiments ni tampoc sentiments de culpa. Els especialistes també han detectat que Imandt no es mostra sincer a l'hora d'explicar episodis personals i d'un estil de vida que no acaba de justificar. Imandt no treballava, tenia un elevat nivell de vida i feia ostentació de riquesa. Al seu país tenia nombrosos antecedents, alguns per haver maltractat Sabrina i fins i tot per haver simulat junts un robatori de cotxe. El germà de Sabrina, en declaracions a la policia belga, el va definir com un beneit, violent de mena i fill d'un proxeneta i una prostituta.

Davant dels forenses Imandt va explicar que consumia molt d'alcohol, però els especialistes conclouen que no és un home dependent de l'alcohol.

Acusació de l'Estat

L'advocada de l'Estat a Girona, Marta Ayllon, ha comparegut a la causa per exercir l'acusació particular, seguint les directrius que li marca l'administració de l'Estat: en casos de violència de gènere que hagin tingut una rellevància especial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.