Successos

POLICIAL

Detenen un veí de Salt en una operació contra el tràfic de droga

La Guàrdia Civil ha fet vuit detencions i ha comissat 1 quilo d'haixix i 2 de cocaïna

La Guàrdia Civil ha detingut vuit persones en el marc d'una operació a diverses localitats catalanes contra una organització dedicada al narcotràfic. Entre aquests detinguts hi ha un veí de Salt, considerat home de confiança del cap de l'organització, que presumptament comercialitzava la droga entre altres grups de narcotraficants. Set dels detinguts són marroquins i un altre espanyol. La xarxa, assentada a Catalunya, traficava amb haixix i cocaïna i tenia connexions amb altres grups criminals de França, Alemanya i Holanda. En el marc de l'operació, els agents han comissat 1.040 quilos d'haixix i uns altres 2 de cocaïna.

Els agents van interceptar fa uns dies una furgoneta a Cervelló (Baix Llobregat), que duia 600 quilos d'haixix, i van detenir el conductor. Després van detenir uns altres cinc suposats membres de la xarxa a Salt, Mataró, Castelldefels i Sant Andreu de la Barca. En el marc de l'operació es van fer quatre registres domiciliaris: dos a Salt, un a Castelldefels i un a un bar de Barcelona i es van comissar 1.040 quilos d'haixix i 2 de cocaïna, a més d'unes altres 5 de substancia de tall per adulterar la droga i 5 cotxes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.