Successos

Un foc atiat pel vent afecta una empresa a Valls

Un foc a l'exterior de l'empresa Valls Motor, al polígon industrial de Valls, va cremar diversos bidons, suposadament d'oli i altres materials, ahir, a dos quarts de dotze del migdia. Les flames, atiades pel vent, feien témer una propagació ràpida de l'incendi, i per aquest motiu van ser alertades onze dotacions de bombers, que van extingir el foc cap a la una del migdia. En el sinistre, del qual es desconeixen les causes, no es va produir cap ferit.

D'altra banda, el fort vent d'ahir, amb un cop màxim de 107,1 km/h a Valls i ràfegues que van sobrepassar els 100 km/h molt sovint, va produir despreniments de façanes i danys en nombroses naus del polígon. Els bombers també van haver d'actuar a Alcover perquè van caure unes teules a l'avinguda Mont-ral; a la Masó, pel perill que representaven uns cables elèctrics, i a Vila-rodona, perquè va caure un arbre a la carretera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.