Successos

trànsit

Quatre morts en un xoc entre dos cotxes a la C-31 a Vilamalla

Tres de les víctimes són el jutge de pau de Bellcaire d'Empordà, la seva dona i la filla menor d'edat

L'accident es va produir quan un conductor alemany va envair el carril contrari i va impactar frontalment contra la família

Un matrimoni i la seva filla, i un conductor alemany van morir ahir en un accident de trànsit al terme municipal de Vilamalla. Les víctimes són Joan Rodríguez –jutge de pau de Bellcaire d'Empordà–, de 52 anys; la seva dona, Glòria Puig, de 45 anys; la seva filla Carla, de només 13 anys, i un home de nacionalitat alemanya de 72 anys, la identitat del qual ahir encara es desconeixia.

Els fets van tenir lloc al voltant de 3/4 de 5 de la tarda al punt quilomètric 379 de la carretera C-31, a Vilamalla. Per causes que s'estan investigant, l'home alemany, que conduïa un Mercedes en direcció a l'Escala, va envair el carril contrari, i va impactar frontalment contra el vehicle de la família, que viatjava amb un Citroën C4 en direcció a Figueres. A causa del fort impacte, el vehicle de l'home alemany es va incendiar a l'acte. Com a conseqüència de la topada, la carretera va haver-se de tallar en tots dos sentits de la marxa, des del moment de l'accident fins a 2/4 de 9 del vespre. Fins llavors, es va desviar el trànsit per altres vies secundàries.

Fins al lloc dels fets es van desplaçar 4 dotacions de Mossos d'Esquadra, 7 dotacions dels Bombers de la Generalitat, serveis mèdics, grues i manteniment de carreteres.

El darrer accident en via interurbana a les comarques gironines havia tingut lloc el 27 de març quan el veí de Caldes de Malavella Francesc Xavier Genoher Sureda, de 52 anys, havia mort quan el turisme que conduïa havia sortit de la via. El sinistre s'havia produït en el punt quilomètric 708,8 de l'N-II, al terme municipal de Fornells de la Selva. Pel que fa a en vies urbanes, un home de 77 anys havia mort el 31 de març atropellat per un autocar a Girona.

Mor un nen a Secuita

Per altra banda, un nen de 9 anys va morir en un altre accident de trànsit que es va produir a la TP-2031, al municipi de la Secuita, al Tarragonès. En el sinistre van quedar ferides de gravetat quatre persones més, entre les quals una nena de 5 anys, germana de la víctima.

LA XIFRA

13
persones
han mort aquest any víctimes d'accidents de trànsit en carreteres de les comarques gironines

Xoca contra un mur, a Bàscara

Una persona va resultar ferida ahir en xocar amb el cotxe en què circulava contra un mur de la carretera N-II, al punt quilomètric 740, dins del terme municipal de Bàscara. Els fets van passar a 1/4 de 4 de la tarda quan, per causes que encara no se saben, el conductor i únic ocupant del vehicle va encastar el cotxe contra un mur de la via. Fins al lloc dels fets es van desplaçar 3 dotacions dels Mossos d'Esquadra i els serveis sanitaris que van traslladar el ferit fins a l'Hospital de Figueres. Els Mossos van tallar la via durant mitja hora i ràpidament ja es va poder restablir la circulació.

Per altra banda, un home de 42 anys va resultar ferit ahir a primera hora de la tarda, a Lleida, quan el seu propi cotxe es va desfrenar i el va atropellar. Els fets van tenir lloc a 1/4 de 2 de la tarda a l'aparcament de l'edifici situat al carrer Agramunt 79, de la ciutat de Lleida. Segons van explicar els bombers, l'home hauria sortit del cotxe per motius que es desconeixen, i sense que hagués pogut fer res, va ser envestit pel vehicle. El ferit va ser ingressat a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova amb pronòstic reservat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.