Successos

trànsit

Mor un motorista en un xoc a la collada de Toses

La víctima, caporal dels mossos, va xocar tot sol contra la tanca protectora

El caporal de l'àrea de Trànsit dels Mossos d'Esquadra de Sant Feliu de Guíxols, David Corbella Farré, va morir ahir en un accident de trànsit a la collada de Toses. Els fets van esdevenir als voltants de tres quarts de dotze del migdia al quilòmetre 147 de la N-260, quan l'home, de 36 anys, va impactar amb la moto que conduïa contra la tanca protectora que hi ha a la carretera. Sembla que el motorista s'hauria sortit tot sol de la via per causes que s'estan investigant. Al lloc dels fets es van desplaçar diverses dotacions de Mossos d'Esquadra, bombers i serveis medicalitzats amb un helicòpter. En el moment de l'accident, el caporal dels Mossos estava fora de servei. Corbella era natural de Cambrils, tot i que feia molts anys que s'havia desplaçat a les comarques gironines per treballar en la policia catalana al sector de Figueres i Sant Feliu de Guíxols. Està previst que David Corbella sigui incinerat avui al tanatori d'Olot, on no se celebrarà cap cerimònia, i les cendres les enviaran al seu lloc de naixement.

Es tracta de la primera víctima mortal en accident de trànsit de l'any al Ripollès i la quinzena a tota la demarcació. Precisament, la darrera mort a la carretera també va ser un motorista, un veí de Begur, Francisco Javier Molero, que es va estimbar el 10 d'abril a la GIV-5221, una carretera uneix els municipis de Castellfollit de la Roca i Oix.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.