Successos

trànsit

Mor un ciclista envestit per un camió a les Preses

L'home, de 81 anys, va morir després que el tràiler el fes caure a terra en xocar amb la roda del darrere de la bicicleta

Moren un motorista a l'Anoia i tres ocupants d'un cotxe a la Ribera d'Ebre

Un veí de les Preses de 81 anys d'edat, Máximo Blàzquez Hernández, va morir dijous en ser envestit per un camió mentre circulava amb bicicleta per la C-152, a la recta de les Preses. L'accident va ocórrer al voltant d'un quart de tres de la tarda al punt quilomètric 45 de la C-152, quan el tràiler que anava darrere del ciclista el va tocar i el va fer caure. A resultes de la caiguda, Máximo Blázquez va resultar mort a l'acte. El camioner va donar negatiu en la prova d'alcoholèmia i no havia excedit el límit de velocitat. Al lloc dels fets es van desplaçar diverses dotacions de Mossos d'Esquadra de l'àrea regional de trànsit de Girona (sector Olot) i efectius del sistema d'emergències mèdiques (SEM).

D'altra banda, el conductor d'una moto, un home de 40 anys veí de Piera (Anoia), va morir el dijous a la tarda en un accident de trànsit a Masquefa (Anoia). El motorista va xocar amb un turisme al quilòmetre 17 de la B-224. El conductor del turisme va resultar il·lès.

Tres víctimes dimecres

D'altra banda, tres persones van morir en un accident de trànsit que es va produir poc després de dos quarts de set del vespre de dimecres al quilòmetre 69 de la C-12, al seu pas per Garcia, a la Ribera d'Ebre. El xoc es va produir entre un camió de gran tonatge que transportava pinso animal i un turisme, amb matrícula de Múrcia, ocupat per cinc persones, tres de les quals van resultar mortes, tot i que dues van arribar amb vida a l'hospital.

I ahir un aparatós accident amb tres camions implicats va fer tallar la N-340 a Amposta tot i que aquest cop no hi va haver víctimes. Tot va començar quan un camió es va sortir de la via i va bolcar. Un camió de bombers s'hi va acostar per fer l'assistència i un altre camió va envestir el dels bombers.

LA XIFRA

16
persones
han mort a les comarques gironines aquest any víctimes d'accidents de trànsit.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.