Successos

trànsit

Una noia mor d'accident a la carretera de la Gleva

La jove és la novena víctima mortal a les carreteres catalanes des del diumenge 17 fins al diumenge 24 d'abril

La noia anava al seient del copilot d'un cotxe que va sortir de la via

Una noia de 18 anys, Ana Bergara Ruiz, veïna de Manlleu, va morir ahir a la matinada quan el cotxe en què viatjava es va sortir de la via, a la BV-4608, la carretera de la Gleva, dins del terme municipal de Manlleu (Osona). La jove viatjava d'acompanyant en un cotxe que conduïa un noi de 20 anys que va resultar ferit lleu i que va ser traslladat en ambulància a l'hospital. El cotxe es va sortir de la carretera en un revolt quan eren dos quarts de dues de la matinada.

Ana Bergara Ruiz és la novena víctima mortal en accident de trànsit a les carreteres catalanes des del diumenge dia 17. Dues de les víctimes s'han registrat a les comarques gironines.

La primera víctima va ser una dona de 27 anys que va morir diumenge de la setmana passada en xocar frontalment amb el cotxe contra un camió al pas de la carretera N-340 per Tarragona. Aquest accident, que es va produir en un punt conflictiu per la mala senyalització de la carretera, va acabar amb la detenció del conductor del cotxe perquè anava molt begut. En el mateix punt, el mes passat es va produir un accident que va acabar amb quatre persones mortes.

La segona víctima va ser un motorista, David Corbella Farré, caporal dels Mossos d'Esquadra, que, dimarts passat, va morir en sortir de la via a la collada de Toses (Ripollès), a la carretera N-260. Dos dies després va haver-hi un accident a Garcia (Ribera d'Ebre) en què van xocar un cotxe i un camió de gran tonatge que transportava pinso animal. Tres dels ocupants del cotxe van perdre la vida arran d'aquest sinistre, que va produir-se a la carretera C-12.

El mateix dijous, un ciclista de 81 anys, Máximo Blázquez Hernández, va morir en ser encalçat per darrere per un camió a la recta de les Preses. La mateixa jornada va morir un motorista de 40 anys en xocar amb un cotxe a Masquefa (Anoia), a la carretera B-224.

El dia de Sant Jordi va morir una nena de dos anys en un accident en una carretera comarcal, al terme municipal de Sant Quirze del Vallès. Una furgoneta amb sis membres de la mateixa família va sortir de la via per causes encara desconegudes.

A part de les nou víctimes mortals, en aquests accidents sis persones han resultat ferides greus. Avui el director del Servei Català de Trànsit farà un balanç dels sinistres.

11 morts el 2010

El balanç de la Setmana Santa de l'any passat, entre el 26 de març i el 6 d'abril, va ser d'onze morts i sis ferits greus. El del 2009 va ser de vuit morts i sis greus i el del 2008, de catorze morts i vuit ferits greus.

LA XIFRA

9
persones
han mort a les carreteres catalanes des del diumenge 17 fins ahir, dia 24 d'abril.

LA DATA

25.4.2011
El director del Servei Català del Trànsit, Joan Aregio, farà el seu balanç sobre els sinistres.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.