Successos

mataró

Quatre detinguts per falsificar roba de marca

La Policia Nacional va informar ahir de la detenció a Mataró i a Cabrils de quatre persones que es dedicaven a la falsificació i posterior comercialització de roba i objectes de marca. En un taller tèxtil de la capital brodaven les etiquetes fraudulentes per distribuir-les, posteriorment, pels comerços de la comarca com si fossin autèntiques. A banda d'intervenir les peces de roba, sabatilles, rellotges i bosses de mà, els agents de la policia també van decomissar prop de 400.000 etiquetes falses i programes informàtics per materialitzar el frau.

Des de feia temps, la comissaria de Mataró disposava d'informació referent a un individu, conegut com el Canoso, que es dedicava a la falsificació i a la venda de roba. La investigació dels agents de la brigada de policia judicial els va portar a un polígon de Mataró des d'on actuava el grup. Tot i això, la detenció de l'empresari responsable de l'estafa es va fer a Cabrils, on hi resideix, i on també emmagatzemava més material. A les quatre persones detingudes durant l'operació se'ls imputa un delicte contra la propietat industrial i ja han passat a disposició judicial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.