Successos

TRÀNSIT

Un mort en un xoc a l'N-260 a Crespià

Cues a l'autopista AP-7 a Sant Gregori per culpa d'un cotxe que es va avariar

Un home de 55 anys va morir ahir a resultes d'un xoc frontal entre dos cotxes que es va produir quan faltaven pocs minuts per les vuit del vespre a la carretera N-260, just al punt quilomètric 56,7, que queda dins del terme municipal de Crespià. La víctima no va morir a l'instant, però el seu estat era tan crític que va morir poca estona després. A part d'aquest home mort, l'accident va provocar dos ferits més: un de greu i un de lleu. Aquestes dues persones van ser trasllades per una ambulància del SEM a l'hospital Josep Trueta. Dissabte, l'N-260, a molts quilòmetres de distància, però, a les Valls de Valira (Alt Urgell), va registrar una altre accident mortal: una motorista alemanya de 52 anys va morir en un xoc amb un cotxe.

Avaria i cues

Una de les incidències de trànsit destacades d'ahir van ser les retencions de fins a tres quilòmetres que es van registrar a l'AP-7 a l'alçada de Sant Gregori per culpa d'un cotxe que circulava en sentit nord i que es va avariar i va ocupar un carril, fins que els Mossos el van acabar remolcant (moment que capta la fotografia). A l'autopista, a Biure també es van produir cues en sentit nord a resultes del xoc entre un cotxe i una moto.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.