Successos

L'acusen d'haver comès 8 delictes en 24 hores

Reconeix part dels fets i s'enfronta a una pena global de 36 anys i nou mesos

Trenta-sis anys i nou mesos de presó per 24 hores encadenant un delicte rere l'altre. Aquesta és la pena a la qual s'enfronta Víctor Manuel Méndez García, un home de 36 anys que el dia de Sant Esteve del 2008 –segons sosté el fiscal– va enllaçar una violació, un intent d'agressió sexual, un incendi a l'habitació d'un càmping, dos atracaments i el robatori frustrat d'un cotxe. Els fets, que ahir van arribar a judici, van tenir lloc entre Ripoll i Campdevànol. Com recull l'escrit d'acusació, l'acusat va començar a cometre tot aquest rosari de delictes. Davant l'Audiència de Girona, el processat va reconèixer part dels càrrecs que se li imputen. L'acusat, però, va declarar que gairebé no recordava res de tot el reguitzell de delictes, perquè aleshores “anava molt drogat”, ja que havia barrejat “les pastilles amb els antidepressius”.

Un cas a Ciudad Real

Tot i que a moltes de les preguntes del fiscal va contestar “no ho recordo”, va reconèixer haver entrat per la força a casa d'una veïna de Ripoll i haver-la amenaçat amb un ganivet, haver calat foc a una habitació del Càmping Ripollès amb una cigarreta i haver cremat un matalàs “com ja havia fet a Ciudad Real”, haver provat de fer un pont a un cotxe perquè el necessitava per anar a pagar 500 euros a un traficant o haver atracat una jove quan sortia d'un caixer de Campdevànol i robar-li 20 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.