Successos

successos

S'estavella una altra avioneta al Delta

Una avioneta de vigilància i atac dels Bombers de la Generalitat que treballava en l'extinció d'un incendi a Freginals es va estavellar ahir al voltant de les nou del vespre a la badia dels Alfacs, al Delta de l'Ebre. L'avioneta va caure quan intentava la maniobra per carregar l'aigua i va quedar de cap per avall. No obstant això, el pilot, únic ocupant de l'aparell contractat pel Ministeri de Medi Ambient, Rural i Marí, va resultar il·lès i el van rescatar amb una embarcació que el va portar fins al port de la Ràpita.

L'accident recorda molt el que es va produir fa dues setmanes a la mateixa zona, quan una avioneta de les mateixes característiques es va estavellar a la badia del Fangar quan intentava agafar aigua per apagar dos focs que hi havia a la demarcació de Tarragona.

Pel que fa a l'incendi de Freginals, declarat al voltant de les set de la tarda, en el moment de tancament d'aquesta edició ja estava en fase de control i havia afectat 1,3 hectàrees de vegetació forestal al costat de la carretera T-331. En les tasques d'extinció hi van treballar 14 vehicles terrestres i tres dotacions aèries (1 helicòpter i dues avionetes).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.