Se suspèn el judici pel delicte d'estafa immobiliària de Torrefarrera en renunciar un dels acusats al seu advocat

Un dels acusats va vendre dues cases unifamiliars que s'estaven construint en una urbanització de Torrefarrera. Els compradors li van pagar una quantitat inicial de 69.420,40 però el 16 de juny del 2004 va informar-los que a partir d'aquell moment s'encarregava de l'obra una altra empresa, que es va comprometre a seguir amb les obres. El nou constructor va fer que un dels compradors li pagués 19.260 euros, però després, el 18 de febrer de 2005 va vendre els habitatges a una altra empresa.

El 22 de febrer de 2004 l'ajuntament de Torrefarrera havia acordat suspendre i paralitzar les obres al no acreditar la direcció tècnica per executar-les. A més, l'entitat bancària en què els constructors tenien una hipoteca va interposar una demanda que ara s'està tramitant al jutjat d'instància número 5 de Lleida. El 10 de juny de 2006 es va acordar l'adjudicació de les cases en subhasta pública.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.