Successos

DESAPARICIONS

El 2 CV que duia el noi mort a Lloret encara no l'han trobat

La troballa en un bosc de Lloret del cadàver de Nicolas Macias, el veí de Montivilliers, a Normandia, desaparegut des de final de juny, ha deixat encara molts interrogants sobre les circumstàncies de la desaparició i la mort del noi. Un dels misteris pendents de resoldre és on ha anat a parar el Citroën 2 CV de color verd en què viatjava el jove. Tenint en compte que el cos del noi va ser trobat a Lloret, els Mossos estan buscant el vehicle a les poblacions de la comarca de la Selva.

La germana de Macias, Sofie, va explicar que la primera notícia de la troballa del seu germà l'havien tingut a través d'aquest diari i va assegurar que tot i les crides fetes als mitjans i internet fins ara ningú no els havia aportat cap informació sobre el parador de Nicolas ni del seu cotxe, molt singular. Nicolas Macias va visitar el seu germà a Perpinyà el 22 de juny. El 6 de juliol va treure diners al Pertús i des de llavors se li va perdre la pista.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.