Successos

trànsit

Un mort en un xoc entre un cotxe i un camió a Banyoles

La víctima és un veí de 72 anys de Sant Pau de Segúries que ha haver de ser excarcerat

La topada frontal entre els dos vehicles es va produir a la C-66

Els Mossos van tallar la via en els dos sentits

Un home de 72 anys de Sant Pau de Segúries va morir ahir en un accident de trànsit a la C-66, a l'altura del terme municipal de Banyoles. El fatídic sinistre es va registrar quan passaven dos minuts de tres quarts de quatre de la tarda, al punt quilomètric 45,3. La víctima, que anava al volant d'un Peugeot de color blanc, va col·lidir frontalment amb un camió, el conductor del qual no va resultar ferit. Fins a la zona s'hi van desplaçar un total de quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Els efectius sanitaris no van poder fer res per salvar la vida a l'home, que va haver de ser excarcerat pels bombers de d'interior del cotxe, on havia quedat atrapat.

El xoc, concretament, va passar en el tram de la C-66 que rodeja la capital del Pla de l'Estany. El succés va obligar els Mossos d'Esquadra a tallar la circulació a la via en els dos sentits de la marxa, entre els quilòmetres 45 i 47. I, per descongestionar el trànsit, els efectius també es van encarregar de donar pas alternatiu als vehicles pel centre de la ciutat.

Daltabaix d'un terraplè

Amb menys d'un quart d'hora de diferència, a les carreteres catalanes va succeir un segon accident mortal, en aquest cas a la demarcació de Tarragona. Segons va in formar el Servei Català de Trànsit (SCT), el sinistre es va produir a les quatre de la tarda al quilòmetre 835,2 de l'N-420, al seu pas per la localitat dels Guiamets (Priorat). Per causes que es desconeixen, una veïna de Tarragona de 60 anys que conduïa un turisme va sortir de la via i es va precipitar daltabaix d'un terraplè. Com a conseqüència, la dona, que era l'única ocupant de l'automòbil, va morir a l'acte. Fins al lloc dels fets s'hi van dirigir sis patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels bombers i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques. La circulació a la via va quedar afectada tres quarts d'hora, que és el temps que van durar les tasques dels serveis d'emergències.

72
anys
tenia el conductor que va perdre la vida ahir a la tarda en col·lidir amb un camió.
45,3
És el punt quilomètric de la C-66 on es va registrar l'accident mortal a Banyoles.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.