Successos

POLICIAL

Detenen a Olot un mosso acusat de robar les joies d'un mort

Els Mossos van detenir fa unes setmanes a Olot un caporal del cos destinat a la comissaria de Vic acusat d'haver robat les joies d'un veí de Tona de qui es va fer l'aixecament de cadàver amb presència policial. El caporal, conegut com a Suprunaman per la seva semblança física amb aquest personatge de dibuixos animats, havia venut les joies a una casa de compra i venda d'or d'Olot, que ja les havia fos però en guardava les fotografies.

L'aixecament del cadàver es va fer el passat mes de maig a Tona. El difunt era un ancià que vivia sol. Els Mossos van aixecar acta de les joies que duia el difunt abans de dur-lo a la sala d'autòpsies i les van dipositar a la comissaria de Vic. Quan van haver passat uns tres mesos, per una petició de la família del difunt es va obrir la caixa on es guardaven els objectes personals de l'home i es van trobar a faltar un anell, uns braçalets i una cadena d'or. En vista de la desaparició de les joies es va encarregar la investigació a la brigada d'afers interns, que aviat va dirigir les sospites cap al caporal de Vic i va trobar la pista de les joies en una botiga de compra i venda d'or d'Olot, ciutat on resideix el caporal, que abans havia estat destinat a la comissaria de la capital de la Garrotxa. Els responsables de la casa de compra i venda van explicar als investigadors que ja havien enviat a fondre les joies, però els van poder mostrar unes fotos de les peces i també tenien ben registrat el nom de la persona que havia anat a vendre-les. I era el caporal, que havia fet el tràmit amb el seu nom i cognoms reals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.