Successos

Un senglar ferit a trets envesteix un cotxe

Un senglar de grans dimensions (pesava més de 100 quilos) va acabar mort a la carretera ahir al migdia després de rebre dos trets dels caçadors i d'envestir un vehicle tot terreny que circulava per la C-63, abans d'arribar a les Planes d'Hostoles. Els caçadors l'havien tirotejat al bosc, però la bèstia no queia abatuda i fugia a tota velocitat fins que en entrar a la C-63 va impactar contra un vehicle tot terreny conduït per un veí d'Olot que tot i que va intentar evitar l'animal, no va poder impedir el cop contra la part davantera dreta. De resultes de l'impacte, l'animal va acabar mort i el tot terreny va patir desperfectes. Els Mossos van acudir fins al lloc de l'accident per fer l'atestat corresponent i van agafar també la filiació de la colla de caçadors, l'assegurança dels quals podria haver d'assumir pagar el cost dels desperfectes del vehicle. En aquests moments, les asseguradors de les societats de caçadors només paguen en casos que es demostri que l'animal causant de l'accident era perseguit pels caçadors, la qual cosa en aquest cas no té discussió, ja que el senglar acabava de ser tirotejat i ferit.

Els accidents causats per senglars i altres animals salvatges com els cabirols s'han convertit en un autèntic problema a les carreteres de la Garrotxa. Han provocat nombrosos accidents, alguns amb ferits, i sempre amb desperfectes. La GI-524, d'Olot a Mieres, és una de les carreteres on hi ha hagut més accidents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.