Successos

campdevànol

Mor un veí de Campdevànol accidentat fa un mes

Un veí de Campdevànol de 56 anys, José Ayala, va morir dijous a l'hospital Trueta de Girona després d'un mes d'haver patit un accident de trànsit. Els fets van succeir el 24 de novembre a l'N-260, just a davant de la factoria de Comforsa, al terme de Ripoll.

En el sinistre, s'hi van veure implicats dos vehicles que van xocar frontalment al quilòmetre 115 de l'N-260, entre Ripoll i Campdevànol. Els bombers van haver d'excarcerar el ferit de Campdevànol que finalment ha mort. El van evacuar en helicòpter cap a Girona on ha estat un mes ingressat.

Segons informa Elripolles.info, es tracta de la quarta víctima mortal a les carreteres del Ripollès. El mes d'abril va morir un motorista a la collada de Toses mentre que el maig un xoc a l'N-260 a Sant Joan es va saldar amb dues víctimes mortals. A més, dues persones, de Sant Joan de les Abadesses i Sant Pau de Segúries, han mort el 2011 en accident fora de la comarca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.