Successos

trànsit

Mor un motorista per un xoc amb un camió a Banyoles

Va perdre la vida un home de 34 anys, que va quedar atrapat a sota del vehicle

Els fets van tenir lloc a l'avinguda Països Catalans

És el tercer accident mortal a la demarcació aquest any

Raúl Álvarez, un veí de Banyoles de 34 anys que circulava amb una motocicleta Suzuki, va morir ahir en haver topat amb un camió al casc urbà de la capital del Pla de l'Estany. L'accident va tenir lloc al voltant de les vuit del matí a l'alçada del número 160 de l'avinguda Països Catalans, que és una de les principals vies del municipi. El sinistre es va desencadenar quan la víctima es dirigia a la feina –Álvarez circulava en direcció Girona i el camioner en l'altre sentit–. Quan el xofer del camió estava girant cap a l'esquerra per continuar el seu recorregut per la carretera de Camós es va produir la fatal col·lisió amb la víctima, que va quedar atrapada a sota del vehicle. Fins a la zona es van adreçar dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i diverses patrulles de la policia local. En la gestió del sinistre també va participar una dotació dels bombers. Des del cos es va detallar que la seva tasca principal va ser assistir l'home que va resultar accidentat, ja que el van treure de sota del camió i, després, van efectuar la neteja de la via. Per dur a terme l'excarceració amb seguretat, hi va intervenir la policia local, que es va encarregar d'abalisar la zona.

Es tracta del tercer accident mortal que hi ha hagut a la demarcació de Girona aquest principi d'any. El primer es va desencadenar el 4 de gener a l'AP-7, al seu pas per Maçanet de la Selva, en què el conductor d'un automòbil va morir en una col·lisió múltiple –la víctima era un veí de Barcelona, de 66 anys–. En el xoc es van veure implicats cinc vehicles: dos camions, dos turismes i un tot terreny –a part de la víctima mortal, en la tragèdia, hi va haver un ferit greu, un de lleu i deu ocupants més van sortir il·lesos–. A banda, el dia 8 es va originar el segon accident mortal al punt quilomètric 15,5 de la carretera GI-682, a l'altura de Lloret de Mar, on dos cotxes van topar frontalment en un revolt. El conductor d'un dels turismes va perdre la vida (la víctima era un veí de Barcelona, de 75 anys). Les tres persones que viatjaven a l'altre automòbil van resultar ferits lleus, si bé només dos van haver de ser traslladats a l'hospital de Blanes.

A les carreteres catalanes, ahir també es va registrar un accident mortal a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant (Baix Camp), en sentit València. El succés va passar a un quart de dues de la matinada. Per causes que es desconeixen, un camió va sortir de la via i va bolcar. En l'accident va perdre la vida el conductor i únic ocupant del vehicle: un home de 33 anys i de nacionalitat búlgara. En la gestió del sinistre hi van participar quatre patrulles dels Mossos, el SEM i quatre dotacions dels Bombers, que van excarcerar l'home.

LA XIFRA

34
anys
tenia l'home que va perdre la vida ahir a Banyoles. La víctima va tenir l'accident mentre anava a treballar.

LA DATA

4.1.2012
Es va originar el primer sinistre mortal
de l'any a les carreteres gironines. El segon va passar 4 dies després.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.