Enxampen un conductor circulant a 211 km/h per l'AP-7, a l'Ametlla

Els Mossos d'Esquadra van detectar a les set de la tarda del dia 12 de juny un vehicle Volkswagen Passat que circulava a 211 quilòmetres per hora per l'autopista AP-7 a l'altura de l'Ametlla de Mar, i en direcció a Barcelona. El conductor, veí de Torrent (València) i de 42 anys, va quedar imputat per un presumpte delicte contra la seguretat viària per haver conduït per sobre del màxim permès en aquell tram de via, que era de 120 km/h. L'home va ser citat a un judici ràpid, que es va celebrar ahir al matí al jutjat d'instrucció número 4 de Tortosa.

Per la mateixa infracció penal, també va quedar imputat aquest cap de setmana passat un conductor novell que anava amb el seu turisme, Opel Astra, a 175 quilòmetres per hora per l'AP-7 i que, com a molt, podia circular a 80 km/h. L'acusat, de 19 anys i amb domicili a Fuentealbilla (Albacete), tenia permís de conduir des del 7 d'agost del 2008.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.