Successos

policial

Els enxampen robant en un mas d'Ullà

Els dos lladres s'enduien sistema de reg, dues tanques de ferro i ferralla

Els Mossos d'Esquadra van detenir el dijous passat dos homes, de 39 i 45 anys, naturals del Senegal i veïns de Salt i Blanes, com a sospitosos de ser autors d'un robatori amb força en una granja d'Ullà, d'on es van endur material de regadiu. Els fets van succeir cap a un quart de dues de la matinada, quan el propietari va trucar als Mossos informant que dos homes havien entrat dins la seva granja. Un dels individus hauria saltat la porta d'una tanca per tal d'obrir-la i així hauria pogut introduir una furgoneta a l'interior per carregar-hi material.

Els agents es van desplaçar fins al lloc dels fets i van comprovar que la furgoneta estava carregada amb deu peces metàl·liques d'un sistema de reg, dues tanques de ferro massís i altra ferralla. Els Mossos van comprovar que les dues tanques de ferro massís eren del propietari de la granja i de la resta se n'investigarà la procedència. Davant les evidències, després d'identificar els lladres, van detenir-los i posteriorment van posar-los a disposició judicial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.