Successos

TRÀNSIT

Presó per a la conductora causant del xoc mortal a la Noguera

El jutjat d'instrucció número 1 de Balaguer va dictar ahir a la tarda presó provisional comunicada i sense fiança per a la conductora francesa, de 68 anys, acusada de provocar l'accident que va ocasionar tres morts i quatre ferits greus diumenge a la carretera L-313, a Oliola (Noguera). El jutge imputa a la dona un delicte d'homicidi imprudent i un altre d'omissió del deure de socors, ja que va ser detinguda dues hores més tard de l'accident al terme de Vilanova de la Barca. Segons els Mossos, la dona va fer una maniobra imprudent que va causar que el cotxe que circulava en sentit contrari l'hagués d'esquivar i acabés picant de cara amb un altre automòbil implicat en el sinistre.

La dona va ser detinguda el mateix diumenge quan faltaven deu minuts per les nou del vespre, gairebé dues hores després de l'accident. En concret, la van detenir a Vilanova de la Barca, ja que els Mossos d'Esquadra, quan van arribar al lloc de l'accident, en van començar a investigar les causes i van concloure que hi podia haver implicat un tercer vehicle, per la qual cosa van iniciar una recerca.

La dona va ser traslladada a la comissaria a Lleida, on va declarar, i ahir al matí va ser traslladada a Balaguer, on primer se li van practicar unes proves pericials i posteriorment, pocs minuts abans de tres quarts de dues de la tarda, va entrar a declarar davant del jutge.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.