Successos

successos

Detenen neonazis per la pallissa a Manresa

Els Mossos han detinguts diversos joves d'ideologia neonazi al Vallès Occidental i a l'Anoia per la seva suposada implicació en la pallissa a tres joves que van quedar ferits, un d'ells de gravetat, a les portes d'un recital antifeixista a Manresa, el març passat.

La investigació sobre aquest atac està sota secret de sumari i la policia catalana no va voler donar detalls del nombre de detencions. L'espectacularitat de l'actuació dels agents, però, va alertar els veïns que abans-d'ahir van veure la detenció d'un jove a Terrassa i d'un altre a Castellar del Vallès. Altres informacions detallen que ahir hi va haver detencions a la comarca de l'Anoia relacionades amb aquesta brutal agressió, en què els autors anaven
amb barres de ferro.

Al Vallès Occidental es concentren històricament grups neonazis. Precisament, un jutjat de Sabadell investiga dos grups perquè van promoure un concert il·legal.

Redacció



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.