Un ciclista mor a Puigcerdà i dos menors resulten ferits greument a l'Alt Penedès

Un veí d'Alp de 52 anys va morir ahir quan va xocar amb un tractor. La col·lisió es va produir a tres quarts de vuit del matí a la carretera N-260, al pas per Puigcerdà. Inicialment, el ciclista va resultar ferit greument, però hores després va morir a l'hospital de Puigcerdà, segons van informar els Mossos. El conductor del tractor va resultar il·lès.

D'altra banda, dos menors d'edat, la identitat dels quals encara no s'ha fet pública, van resultar ahir al matí ferits de gravetat en un accident de trànsit ocorregut a Avinyonet del Penedès (Alt Penedès), en quedar atrapats a l'interior del vehicle sinistrat, segons informa l'agència Efe. Segons els Bombers de la Generalitat, el succés va registrar-se passades les nou del matí quan l'automòbil en què anaven els dos menors va sortir de la carretera BV-2429, i va provocar ferides de diversa consideració a tres dels ocupants. Un dels menors va ser traslladat en helicòpter fins a l'hospital de Sant Pau de Barcelona, mentre que l'altre va ser conduït en ambulància fins a l'hospital de Sant Joan de Déu. En el mateix accident va quedar ferida lleument una veïna de Madrid de 21 anys.

Ahir es va produir un tercer accident de trànsit en què un veí de Molins de Rei, de 44 anys, va quedar ferit greument quan el seu vehicle va sortir de la carretera a Tagamanent (Vallès Oriental). L'home va ser traslladat a l'hospital de la Vall d'Hebron.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.