Controlat el foc agrícola de Sant Fruitós de Bages, que ha cremat 37 hectàrees de blat

).- Els Bombers de la Generalitat han donat per controlat a dos quarts de cinc d'aquesta tarda el foc agrícola que cremava en un camp de blat a Sant Fruitós de Bages des d'aquest migdia. L'incendi, que ha començat a dos quarts de tres de la tarda, ha afectat 37 hectàrees, majoritàriament de camps de blat a banda i banda de la C-16, entre els quilòmetres 55 i 56 d'aquesta via, segons les primeres estimacions provisionals dels Bombers de la Generalitat. Així mateix, ha calgut tallar la carretera C-16, que ha quedat reoberta al voltant de tres quarts de cinc de la tarda.

Aquest dimarts a la tarda, treballen a la zona 24 dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat, mentre que els mitjans aeris ja s'han retirat.

El foc s'ha iniciat entre la C-16 i la N-141C, i s'ha estès al nord de l'autopista perquè s'hi han produït focus secundaris. Les flames han avançat per aquest punt, concretament per la zona coneguda com els Plans de les Oliveres. Als voltant d'aquest punt, no hi ha cap nucli de població, només camps de blat. La zona poblada més propera és el mas de les Oliveres, més al nord, on també hi ha una petita superfície forestal que els Bombers han protegit.

Pel que fa l'incendi de Callús, encara es troba en fase d'extinció tot i que no ha tingut cap revifalla. Onze dotacions dels Bombers continuen remullant la zona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.