Un targarí simula el robatori del seu cotxe de luxe per cobrar l'assegurança

Els Mossos d'Esquadra va detenir el 23 de juny un home de 37 anys, nacionalitat espanyola i veí de Tàrrega, per simular que li havien robat el cotxe. Segons va explicar als Mossos, el 15 de juny dos homes armats amb una pistola li havien robat el seu Audi A5, valorat en 60.000 euros. Segons la denúncia, els dos lladres l'havien assaltat a les escales del seu domicili i el van obligar a conduir fins els afores de Tàrrega, on el van fer baixar per fugir amb el vehicle. Durant la investigació dels fets els agents van anar descobrint incongruències i el detingut va acabar reconeixent que s'ho havia inventat tot per cobrar l'assegurança per robatori, que tenia contractada amb una pòlissa a tot risc.

En la seva declaració com a detingut va implicar en els fets un conegut seu, veí de Cervera, que és propietari d'un garatge a Massalcoreig (Segrià). Els Mossos el van detenir el 25 de juny perquè van trobar amagat en aquest garatge el turisme denunciat.

Els dos detinguts van quedar en llibertat després de declarar a comissaria amb l'obligatorietat de comparèixer davant del jutge quan siguin citats per presumpta estafa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.