Entren a robar en un bar de la Canya i en un altre d'Olot i els Mossos detenen un sospitós

Els Mossos van detenir ahir a la matinada un home sospitós d'un robatori al bar del camp de futbol d'Olot. La policia també investiga si està relacionat amb un altre assalt que va haver-hi al bar Ventolà, de la Canya, la nit abans.

La detenció es va produir a quarts de dues de la matinada. L'alarma del bar del camp de futbol va sonar i el responsable del local va anar fins allà. Algú havia saltat dins del recinte de l'estadi i després havia forçat una de les portes del bar. Els lladres van marxar sense endur-se gairebé res, segurament espantats per l'alarma. Al cap de poca estona, va arribar una patrulla dels Mossos d'Esquadra i després de comprovar els desperfectes a l'establiment van començar a voltar per la zona.

Els policies van veure que hi havia un cotxe sospitós a l'aparcament del supermercat Aldi, que està situat davant del camp de futbol. Al vehicle, només hi havia un home. Els agents van demanar-li la documentació i també van escorcollar el vehicle. Van trobar diverses eines que es poden fer servir per forçar panys o portes i com que l'home no va saber explicar d'on provenien aquells objectes va acabar detingut. Els Mossos creuen, però, que hi ha un o dos implicats més.

No es descarta que aquest grup de lladres també siguin els autors d'un robatori que va haver-hi dimecres a la matinada al bar Ventolà, de la Canya. Dos homes, segons els testimonis dels veïns, van rebentar un dels vidres amb un bloc de formigó. Tot i que l'alarma va sonar, els dos sospitosos van continuar la seva feina i en dos minuts van rebentar dues màquines escurabutxaques, van agafar els diners i van marxar en cotxe. El mes de maig, uns altres assaltants també havien provat de robar en aquest mateix local.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.