Successos

trànsit

Xoc frontal entre dos vehicles a la carretera C-63 a Riudarenes

Dos automòbils que circulaven ahir per la C-63, a l'altura de Riudarenes, van col·lidir frontalment. L'accident es va registrar a les nou del matí, en el punt quilomètric 18,5. En un dels turismes implicats, que circulava direcció Sils, només hi anava el conductor; mentre que en el que anava en sentit contrari hi havia una noia al volant, la seva mare ocupava el seient del copilot i a la part del darrere hi havia un jove. Segons va explicar a aquest diari el conductor del primer cotxe, ell circulava just darrere d'un tràiler i, “sense saber com”, va envair el sentit contrari.

A conseqüència de la topada, la dona que anava de copilot va quedar amb ferides de caràcter lleu al coll, i el conductor de l'altre turisme es va fer lesions a les cames que tampoc van ser de gravetat. Fins a la zona es va desplaçar una patrulla dels Mossos d'Esquadra, una dotació dels bombers i els sanitaris del SEM, que van traslladar la dona a un centre hospitalari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.