Successos

seguretat

Fereixen un noi a trets al polígon d'Aiguaviva

Els assaltants li van exigir la cartera, i com que no els la volia donar, li van disparar

Un jove va resultar ferit ahir a la matinada després de rebre diversos trets d'uns individus que, segons els indicis recollits fins ara, el volien atracar al polígon industrial d'Aiguaviva. Els assaltants, que estaven dins d'un cotxe, es van aturar al costat de la víctima i li van exigir que els entregués la cartera. El noi –veí de Figueres– es va negar a entregar-losla i, després, li van disparar amb una arma de foc de petit calibre. Els joves van fugir. Tot i que la víctima va rebre diversos impactes de projectil, no té ferides greus i va haver de ser traslladada a l'Hospital Santa Caterina de Salt. Els Mossos d'Esquadra investiguen el cas per localitzar els agressors i aclarir les circumstàncies exactes dels fets, que es van produir de matinada, quan el noi tirotejat tornava després d'haver sortit a la nit amb la seva companya. La víctima va poder donar una descripció dels assaltants, que van fugir amb un cotxe Fiat Punto. A partir d'aquestes dades, els Mossos d'Esquadra treballen per aclarir els fets. Tot i que primer es van pensar que el tiroteig s'havia produït enmig d'una baralla, ja ho investiguen com un robatori amb violència i intimidació.

Últimament s'han produït diversos casos de tirotejos: el cas del noi ferit en una gasolinera de Llagostera; el cas del pare i el fill de dos anys ferits a trets a Lloret; i el del rus que va ser executat amb cinc trets a Lloret.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.