Successos

successos

Saquegen una masia de Sant Miquel de Campmajor

Els lladres es van fer el sopar a la casa, d'on es van endur una rentadora, la tele, el vídeo, un llit, cafeteres, gasoil, radiadors i una bicicleta

Hi van accedir per una finestra de la part del darrere

Uns delinqüents van robar la nit del 20 al 21 de setembre en una masia de Sant Miquel de Campmajor, en què també van ocasionar destrosses importants, ja que van arrencar el cable de coure de la instal·lació de l'aigua, el de la línia elèctrica i van donar un cop amb un martell al pany de paret en el qual hi havia la televisió. Els propietaris de la casa són de nacionalitat anglesa i la lloguen per fer-hi estades –precisament, l'endemà del saqueig, estava previst que s'hi allotgés una colla de catorze persones–. Els lladres hi van accedir per una finestra de la part del darrere. Una vegada a l'interior, van actuar amb molta calma i, fins i tot, van aprofitar per entaular-se i sopar. Es van preparar uns espaguetis i van fer l'aperitiu: van obrir bosses de patates, un pot d'olives i van beure llaunes de cervesa i dues ampolles de vi, que els responsables de la masia rural havien deixat a la cuina com a obsequi per tal de donar la benvinguda als hostes.

Dues portes forçades

A la llarga llista d'efectes que es van emportar hi consten dos radiadors de ferro, un llit plegable, una rentadora, dues planxes, tres cafeteres, una televisió antiga, un aparell de vídeo, peces de la coberteria, tres paelles, un wok, olles, quatre canelobres, una batedora, una bicicleta i un cadenat. Van aprofitar, a més, per agafar el gasoil d'un dipòsit, van rebentar el descalcificador, van forçar la porta del garatge i la de l'estança on hi ha la caldera i van obrir els altaveus de la minicadena.

El personal que s'ocupa de la neteja i el manteniment de la casa, a qui els propietaris tenen contractats perquè passen bona part de l'any al seu país, va descobrir al matí l'alarmant succés. Van presentar la denúncia a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Banyoles, que es van encarregar de la inspecció ocular de la propietat. Fa dues setmanes, aquesta no va ser l'única finca afectada del municipi, ja que uns desconeguts van robar en un establiment, en una altra casa i ho van intentar sense èxit en un tercer immoble.

LA DATA

20.09.12
De nit, els lladres van irrompre a la finca. Se sospita que van estar durant hores rondant per l'interior.

LES XIFRES

4
canelobres
van desaparèixer, així com peces de la coberteria, olles, paelles, una batedora i dues planxes.
14
persones
s'havien d'allotjar a la masia el dia 21. A la casa s'hi ha de refer les instal·lacions de la llum i l'aigua.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.